RSS

Julmarknad i Ankarsrum

mån, Nov 12, 2007

Aktiviteter, Nyheter

– Socialisterna fortsätter agitationen mot klassamhället

Söndagen den 25/11 var det dags för julmarknad i Ankarsrum. Landsbyggdsbor från södra delen av Västerviks kommun var där för att handla godis, bröd, strumpor och älgkorv med mera. Socialisterna var givetvis också där för att dela ut flygblad, agitera och bjuda på glögg med pepparkaka.


Glada miner hos Socialisterna. Foto: nyttarbetarparti.se

Dagen blev lyckad, flygbladen delades ut och glöggen dracks upp. Många Ankarsrumsbor kom fram till Socialisternas bokbord för att uttrycka sitt stöd och uttrycka sin irritation över vår borgerliga regering såväl som kommunstyrelse. Timmarna gick och bokbordet plockades ihop och ett gäng frusna men nöjda socialister åkte hem strax innan solen började gå ner.

Flygbladet som delades ut hette, Arbetets frukter åt de som arbetar och behandlade arbetarklassens allt hårdare vardag samt pekade ut orsaken till denna i arbetarrörelsen reträtter och allmänna förborgerligande. Som första steg i lösning på arbetarklassens problem fastslog flygbladet att:
”Vad vi behöver är ett återuppvaknande i arbetarrörelsen. Vi måste återvinna initiativet i fackföreningarna till golven på fabrikerna, byggarbetsplatserna, vårdhemmen och sjukhusen. Vi behöver ett nytt, levande, demokratiskt och stridbart arbetarparti för att stoppa nedskärningarna av välfärdsstaten och återvinna visioner om ett jämlikt samhälle utan klasskillnader.”


Ladda ner flygbladet:
Arbetets frukter åt de som arbetar!

VIDEO: Första maj 2016


SOCIALISTERNAS VALSIDA


SOCIALISTERNA PÅ YOUTUBE


PODCASTEN MUMLET


LÖPANDE BILDNINGSARBETE


UNGDOMSKAMPANJ I VÄSTERVIK


KAMRATER