RSS

Julmarknad i Ankarsrum

sön, Nov 23, 2008

Aktiviteter, Nyheter

– Den socialistiska kampanjen mot Sverigedemokraterna fortsätter

Västerviks Socialistförening håller fast vid traditionen att besöka Ankarsrums julmarknad med böcker, kaffe och flygblad. Detta år kändes novemberkylan mer än vad den brukar.

Marknadsbesökare som tittar in hos Socialisterna. Foto: nyttarbetarparti.se

I sedvanlig ordning samlades bruksorts- och landsbygdsbor från den södra delen av Västerviks kommun i Ankarsrum under söndagen för att handla inför julstöket. Som alltid fanns där även ett annat rött inslag än dem till julen tillhörande. Västerviks socialistförening höll bokbord, bjöd på kaffe samt fortsatte höstens kampanj mot Sverigedemokraternas försök att etablera sig i kommunen.
Istället för det ordinarie kampanjflygbladet hade ett nytt flygblad tryckts innehållande den debattartikel som censurerats av borgerliga VästerviksTidningen. VästerviksTidningen valde att inte publicera det och därför ger Socialistföreningen nu ut det på egen hand. Artikeln är ett svar från Socialisterna riktat mot Sverigedemokraternas lokala ordförande och den kommer spridas i Västerviks arbetarklass områden fram till jul.

Flygbladen spreds och det bjöds på kaffe och pepparkakor tills solen började gå ner. Sen packades bokbord och marknadsstånd ihop och de frusna men nöjda socialisterna begav sig hemmåt.


Ladda ner flygbladet:
Sverigedemokraterna bekänner färg

VIDEO: Första maj 2016


SOCIALISTERNAS VALSIDA


SOCIALISTERNA PÅ YOUTUBE


PODCASTEN MUMLET


LÖPANDE BILDNINGSARBETE


UNGDOMSKAMPANJ I VÄSTERVIK


KAMRATER