RSS

Socialistdagarna 2012

ons, feb 15, 2012

Aktiviteter

För tredje året i rad anordnas Socialistdagarna i Västervik. Under helgen kommer det även i år att hållas landsmöte för organisationen så väl som föreläsningar, diskussioner och stödfest.

Socialistdagarna är precis som förra året ett öppet arrangemang för alla som är bekymrade över arbetarrörelsens tillstånd och utveckling. Detta självklart för att politiska visioner och mål är viktigare än partitillhörighet. Öppna och breda politiska sammankomster är idag nödvändiga om vi skall lyckas bryta det dödläge som arbetarrörelsen befinner sig i! Så se därför till att få med dig vänner och intresserade!

Aktiviteterna under årets socialistdagar kommer att koncentreras till lördagen den 24 mars i Västervik. För långväga kamrater vore det bra om man kunde komma redan på fredagen så att vi kan dra igång i tid på lördagsförmiddagen.

Fredagen
Uppsamling mat och trubadurspelning på pizzeria Torino (Lysingsv. 1). Start klockan 20:00.

Lördagen
Förmiddagen kommer att ägnas åt organisationens utformning och utveckling samt val av en ny nationell styrelse. Under eftermiddagen tar Daniel Ankarloo vid som kommer att prata om arbetarrörelsens politiska möjligheter att mobilisera arbetarklassen för socialismen. Efter Daniel kommer Patrik Olofsson, ordförande för Handels fackklubb på Lagena i Stockholm tala om situationen på arbetsplatserna i Sverige och framtiden.

Under kvällen blir det samkväm med mat och dryck samt musik av den irländske musikern Pól Mac Adaim, som precis som förra året, bjuder på irländska rebellklassiker och egenskrivna alster tillsammans med Tommy Knyckare.

Söndagen
Under söndagen knyter vi samman helgens diskussioner över hur vi ska arbeta vidare med vårt politiska arbete och avrundar sammankomsten så att alla kommer hem i god tid för måndagens lönearbete.

Ange vid anmälan om du/ni är i behov av sovplats eller någon form av specialkost. Anmälan görs snarast dock senast söndagen den 18 mars till Johannes Regell, 073 63 57 710 eller Marcus Jansson 070 786 58 40. Det går även bra att maila till info@nyttarbetarparti.se

VARMT VÄLKOMNA!
med kamratliga hälsningar
Socialisternas styrelse
Johannes Regell, Marcus Jansson, Liselott Grenblad,
Erik Åslund, Sebastian Hällund, Sven Jinton

VIDEO: Första maj 2016


SOCIALISTERNAS VALSIDA


SOCIALISTERNA PÅ YOUTUBE


PODCASTEN MUMLET


LÖPANDE BILDNINGSARBETE


UNGDOMSKAMPANJ I VÄSTERVIK


KAMRATER