RSS

FÖR ALLAS RÄTT TILL ARBETE OCH VÄLFÄRD – INGA FLER NEDSKÄRNINGAR!

ons, jun 18, 2014

Politik, Västervik

Så var det dags igen. Stora ord och fina löften. Leenden, fjäsk, påhopp och pajkastning. Kanske är du en av många som tänker att det inte spelar någon roll hur man röstar. Att politikerna lovar välfärd men genomdriver nedskärningar. Att de lovar jobb men skapar arbetslöshet genom sina nedskärningar.

Illustration: Morgonrodnad.

Vi Socialister kan inte göra annat än att hålla med dig – det var därför vi själva gick samman. Vi tröttnade som många andra på politikernas lögner och därför bestämde vi oss för att själva bilda ett parti. Vi insåg att ingen annan kommer lösa de problem vi som arbetande och arbetslösa män och kvinnor möter i vår vardag. Vi insåg att vi måste kämpa tillsammans och därför bildade vi Socialisterna – Välfärdspartiet.

Sedan 2006 har vi hållit en stol i fullmäktige under mandatet inga fler nedskärningar. Vi har försvarat välfärden mot politikernas sk. ”besparingar”. Inte en enda nedskärning inom skolan, barn, äldre eller handikappomsorgen har vi låtit klubbas igenom utan motstånd. Genom att inte kohandla med vad vi lovat Västerviks medborgare har vi visat att det går att lita på oss.

Nu är det dags att göra allvar av kampen för arbete och välfärd! Aldrig har så många protester mot nedskärningspolitiken skett som efter att Hjalmarsson och Kronståhl gick ihop och öppet blev ett och samma. Nu är det dags att ta nästa steg. Det behövs inte bara fler och enade protester. Det behövs också fler socialister i fullmäktige som som försvara de krav medborgarna lyfter.

Sverige är inte ett fattigt land och det är rena galenskaperna att tro att vi inte skulle ha råd med bra skola för våra unga och omsorg för våra barn och gamla!

FÖR ARBETE OCH VÄLFÄRD
INGA FLER NEDSKÄRNINGAR!

VIDEO: Första maj 2016


SOCIALISTERNAS VALSIDA


SOCIALISTERNA PÅ YOUTUBE


PODCASTEN MUMLET


LÖPANDE BILDNINGSARBETE


UNGDOMSKAMPANJ I VÄSTERVIK


KAMRATER